joi, 31 ianuarie 2013

Salata cu carne de vita si parmezan

   Ajungem destul de tarziu acasa si pana reusim sa mai punem lucrurile in ordine si sa mai petrecem ceva timp cu David....este deja foarte tarziu....asa ca "fara mancare dupa ora 18" este un sfat pe care refuzam cu inversunare sa-l ascultam :) Astfel am gasit solutii sa luam cina impreuna, sa ne simtim  bine si totusi sa scapam de sentimentul de vina pe care il lasa o masa copioasa seara...

Ingrediente :

frunze salata verde
frunze lollo rossa
1 andiva
rosii (de preferat cherry)
masline
muschi de vita
parmezan
ulei de masline
otet balsamic
sare

   Singurul ingredient care necesita preparare este carnea, in rest stiti ce aveti de facut : spalati salata si rosiile, scurgeti-le de apa, adaugati maslinele si astepati sa se patrunda si carnea pe care am taiat-o fasii subtiri si am tras-o putin intr-o tigaie teflonata foarte bine incinsa fara nici un adaos de grasime.
Adaugati uleiul de masline, otetul balsamic, sarea si radeti parmezan deasupra.












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu