luni, 25 februarie 2013

Friptura de vita

Pentru toti iubitorii de carne de vita!


Ingrediente :

2 bucati muschi de vita de 3-4 cm grosime
50 gr unt
1 lingura ulei
sare, piper, oregano
2 catei usturoi
o jumatate pahar vin alb
zeama de la 1/2 lamaie

Presaram sare si piper pe carne si le lasam 10 minute, apoi le punem pe gratarul incins 1 minut pe fiecare parte.

 


Adaugam untul si uleiul si mai lasam 2-3 minute, apoi adaugam si vinul si sucul de lamaie.
Daca tigaia grill nu merge la cuptor traferati intr-un al vas, adaugati usturoiul presat usor cu latul cutitului si oregano si dam la cuptor pentru 10 minute la 180 grade.
Cand servim punem putin unt pe fiecare bucata de carne.














P.S. Noi am servit cu gnocchi cu rosii uscate si capere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu