joi, 21 februarie 2013

Salata de cartofi cu sfecla

Sa diversificam meniul in domeniul salatelor! 
Inspirata de Sf. Valentin ce tocmai a trecut si Dragobetele nostru ce sta sa vina am facut aceasta salata.



















Ingrediente salata:

4 bucati mici sfecla coapta
4 cartofi fierti 
2 morcovi fierti
1 telina mica fiarta
6 castraveti murati
patrunjel tocat marunt pentru decor

Toate legumele le dam pe razatoarea mare si le amestecam.














 Ingrediente sos :

1 cartof fiert
2 linguri mustar dijon
2 linguri mustar cu boabe
4 linguri ulei
4 linguri otet balsamic
sare

Pasam cartoful si il amestecam cu mustarul dijon, apoi punem treptat uleiul pana cand capata consistenta unei maioneze. Adaugam tot treptat si otetul balsamic, amestecand continuu. Cand am terminat cu uleiul si otetul adaugam mustarul cu boabe si sarea (dupa gust) si  punem peste legume.
Lasam la rece cateva ore si decoram cu patrunjel cand o servim.
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu